Kraantje Pappie „Holland Dit is Kraantje P“

"Holland Dit Is Kraantje P" Geproduceerd door Rednaz voor 10 Kilo Beats. Afkomstig van 'De Clubvoer Mixtape', de gratis mixtape van Kraantje Pappie. De video is geproduceerd door Puzzl3Pictures.

Check out the page from Kraantje Pappie !

The biography in dutch:

Alex van der Zouwen (Kraantje Pappie) is een Nederlandstalige rapper/mc uit Groningen. Kraan kwam op jonge leeftijd in aanraking met de hiphop cultuur door middel van de eerste cd’s die hij uit zijn vaders collectie griste. Bodycount en RunDMC maakte een grote indruk op hem, en zette hem aan om meer van deze muziek te gaan zoeken.

Langzaam aan leerde hij ook de andere aspecten van deze cultuur kennen, maar niets deed hem zoveel als het rappen. Het spelen met woorden en het kunnen vertellen van je eigen verhaal op de meest (on)mogelijke manieren.

Al snel kwamen de eerste nummers, samenwerkingen en optredens. Dit alles resulteerde tot het winnen van de talentenjacht “the before the fame awards”, hoog eindigen in de landelijke finale van de “Sena preformer awards”, een optreden en een plek in “The Hall Off Fame”bij “BNN’s Rotjoch zijn 101barz studiosessies”(die meer dan een miljoen views telt) en een uitverkochte releaseparty in Simplon van de “Kraantje Pappie’s Clubvoer Mixtape” (een op internet aangeboden cd).

Net aangesloten bij Noah's Ark (label van Jiggy Djé), een steeds groter wordend netwerk en een berg passie en talent op zak, werkt Kraan zichzelf langzaam omhoog tussen de grote namen die de Nederlandse hiphop/rap cultuur rijk is.